Ramírez Hostaleria: àrea de treball


A Màquines d'Hostaleria Ramírez creiem en el comerç de proximitat i de qualitat. Per això treballem, principalment, en les quatre comarques de les terres de l'Ebre: Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d'Ebre. 

Amb seu a Tortosa, oferim els nostres serveis a:
BAIX EBRE: L'Aldea, Aldover, Alfara de Carles, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Benifallet, Camarles, Deltebre, Paüls, el Perelló, Roquetes, Tivenys, Tortosa i Xerta.
MONTSIÀ: Alcanar, Amposta, Freginals, la Galera, Godall, Mas de Barberans, Masdenverge, Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d'Enveja, Santa Bàrbara, la Sènia i Ulldecona.
TERRA ALTA: Arnes, Batea, Bot, Caseres, Corbera d'Ebre, la Fatarella, Gandesa, Horta de Sant Joan, el Pinell de Brai i Prat de Compte.
RIBERA D'EBRE: Benissanet, Garcia, Ginestar, Miravet, Móra d'Ebre, Móra la Nova, Rasquera, Tivissa...

També donem servei fora d'aquesta zona, com a Ascó, Flix, Vallderoures, Benicarló, Penyíscola, l'Hospitalet de l'Infant...  Normalment ho fem a través de torrefactors o com a servei tècnic oficial d'alguna marca, o fins i tot a clients que ens han conegut per aquest mitjà. Però, generalment, considerem que un servei eficaç, de qualitat i a bon preu, va lligat necessàriament a la proximitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada