Taller de cuina al buit al TBTC a càrrec de Tony Botella

A Ramírez Hostaleria tenim molt clar que no som només una comercial de productes d'hostaleria. Ni un servei tècnic convencional. 

Per a nosaltres hi ha tres factors indissolubles que han d'anar lligats a la força per oferir al client el que realment necessita. El coneixement comercial, el coneixement tècnic i les aplicacions pràctiques de cada producte. Per a això és imprescindible apostar per una formació continuada i estar sempre al dia dels avenços en el món de la cuina.

Avui hem tingut la sort de ser presents en un taller de cuina al buit oferit per Tony Botella, un dels professionals més reputats del sector.

Ebullicions a temperatura ambient, cuina per compactació, maceracions, pasteurització o coccions a baixes temperatures, són algunes de les aplicacions de la cuina mitjançant envasadores al buit. Tot un món que, lluny del que molta gent pensa, està a l'abast de tothom i que hem d'aprofitar.

Agraïm a Tony, al TBTC i a Orved el taller de cuina que ens han preparat avui. Ens reconforta tenir uns socis comercials d'aquesta envergadura que confien en nosaltres.




Podeu trobar més informació sobre Tony i el TBTC al seu web: http://www.tbtc.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada