Petits detalls que ens fan diferents (1)


A Ramírez Hostaleria fa molts anys que vam veure que l'electrònica prendria un gran protagonisme en el control de les màquines, per això els mecànics som Enginyers Tècnics Industrials en l'especialitat d'Electrònica Industrial. De les generacions que ens precedeixen hem heretat els coneixements elèctrics i mecànics i, a banda dels estudis universitaris, també ens hem format en altres àmbits com el fred industrial.

Tot això es concreta en petits detalls com l'exemple de la foto. Un client amb un forn combinat LAINOX. L'avaria únicament eren uns polsadors especials de la placa electrònica. La solució que dóna el fabricant és la substitució de la placa (amb un PVP de més de 800€). Gràcies als nostres coneixements i al petit laboratori que tenim per reparacions electròniques (amb un oscil·loscopi, una estació de soldadura i una de desoldadura entre altres) vam poder solucionar l'avaria amb una hora de feina i una placa defectuosa que ens va fer arribar el fabricant de forma gratuïta.

Això és possible únicament sumant les nostres virtuts i la confiança amb els nostres proveïdors, a qui som fidels precisament perquè responguin quan els necessitem. Aquesta fidelitat genera reparacions més econòmiques i més ràpides, ja que també implica un millor coneixement dels productes i tenir estoc de recanvis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada