Petits detalls que ens fan diferents (3)


Les màquines d'hostaleria són cada cop més complexes i sofisticades. Això ens beneficia als serveis tècnics que tenim una àmplia formació i experiència, però també fa que, si vols donar un servei adequat, hagis de limitar les marques que repares.

Evidentment, això no és aplicable a tots els tipus de màquines, però sí que hi ha una bona quantitat d'elles que, sense la informació i formació tècnica adequada, no es poden reparar de manera econòmica i fiable.

A Ramírez Hostaleria ho tenim molt clar i per això creiem en la importància d'unificar el servei comercial i tècnic en una mateixa empresa. Però, a més a més d'això també té una gran importància, com a servei tècnic, el reconeixement d'aquestes limitacions. Per això a Ramírez Hostaleria només venem i reparem aquests tipus de màquines si en tenim formació i informació tècnica.

El cas de la fotografia és el d'un cremador d'un forn de vapor LAINOX al que uns altres tècnics li van canviar les bujies. Com es pot comprovar amb la foto, la col·locació que van fer és incorrecta i el forn seguia donant problemes. A més a més, la malla del cremador estava bruta i la combustió era incorrecta.

Altres problemes poden venir de la falta d'informació per reconèixer els errors que ens donen les plaques electròniques, allargant i encarint sense necessitat les reparacions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada