Petits detalls que ens fan diferents (4)


Heu sentit a parlar mai de l'obsolescència programada? Això ve a ser que durant el disseny de qualsevol producte es tingui en compte que aquest ha de deixar de ser útil a partir d'un temps determinat. Desgraciadament, això ens ho trobem en alguns fabricants de primeres marques. No tant pel que respecta a la durabilitat total de la màquina, però sí d'alguna de les seves parts.

A Ramírez Hostaleria ens agrada que les nostres màquines siguin robustes i fiables i per això fugim d'aquells fabricants que aposten per aquestes formes de fer. Ens agrada tenir molts clients i que ens necessitin poc, i sabem que els que ens coneixen ho valoren.

L'exemple de la foto és el d'una màquina de gel que deu tenir uns dos anys. És una clienta nova enfadada perquè no li funciona la màquina. Ens hem trobat la porta trencada (no hem canviat mai cap porta de les màquines que venem nosaltres, ja que són d'acer) i la bomba avariada degut a que li arribava aigua per un "error" de disseny. Evidentment, les dues avaries són evitables amb un disseny de fàbrica adequat, però no deixa de ser sospitós que passin els anys i aquests "errors de disseny" no s'acabin de corregir. Aquells que compren a Ramírez Hostaleria saben que nosaltres fem tot el possible per evitar aquests tipus de fabricants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada