Per què escollim les nostres màquines? (1)


A Ramírez Hostaleria tenim molt clar que no hi ha màquines perfectes, però sí que n'hi ha unes molt millor que altres. I aquesta tria que fem és la que fa ens ha assegurat la fidelitat dels clients durant més de 70 anys.

La foto correspon a una màquina que no distribuïm nosaltres i que hem reparat aquesta setmana. S'ha avariat la placa electrònica degut a que s'han mullat els pilots (les llums) de l'esquerra del panell. Aquests pilots reben l'alimentació directament de la placa electrònica i, al curtcircuitar-se, han augmentat el consum fins a cremar la placa electrònica. No hi ha cap fusible per protegir la placa ni cap mesura de seguretat, així que cada cop que els pilots es mullin s'avariarà la placa.

Però, què passa si es mullen els pilots d'una de les nostres màquines?

Els pilots de les nostres màquines estan més protegits per evitar que es puguin mullar, però si es dóna el cas, al treballar a 220V saltarà automàticament el diferencial.


El resultat en el primer cas és que s'haurà de canviar el pilot afectat i la placa electrònica, que en aquest cas té un preu de gairebé 100€ + IVA (+ ports en cas de no tenir estoc). En el segon cas la solució serà canviar únicament el pilot (5 € en el pitjor dels casos) i tornar a connectar el diferencial.

A més a més, com podeu veure en el primer cas, els components elèctrics comparteixen ubicació amb parts de la màquina que són més propenses a tenir fugues d'aigua. En canvi, a les nostres màquines, la part elèctrica està separada per evitar que una fuita d'aigua pugui empitjorar i encarir l'avaria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada