Festast 2015


Ja ens podeu passar a veure pel Festast 2015, la fira alimentària de les Terres de l'Ebre. Hi serem fins dilluns 16 de març, dia dedicat als professionals del sector.

Ens trobareu al costat de l'espai cuina, una zona que hem equipat desde Ramírez Hostaleria i per on passaran els millors cuiners de les nostres terres: 
   - Joan Forcadell, professor de l'Escola d'Hostaleria Via Magna
   - Carles Tejedor, director gastronòmic del Nacional, de Barcelona
   - David Caballero amb la bacallaneria Sorolla
   - Miquel Àngel Roque, col·laborador de la revista Cuina
  - L'associació Plat i got, amb alguns dels seus representants com Clara Segarra del Paiolet, la Pastisseria Pallarés, Dani Llorente
   - Vicent Guimera, de l'Antic Molí
   - Josep Lluís Garcia, de la Casa de Fusta
   - Saray Segarra, de la cocteleria Ego&Drinks
   - Albert Grasa, del Musclarium La Ràpita
   - Manuel Fresquet, president del gremi de forners de les Terres de l'Ebre
   - Xavier Benet, de xocolates i cafès CREO
   - Joan Amaré, del Restaurant Amaré
   - Jeroni Castell, del Restaurant Les Moles
   - Avelino Ramon, del Restaurant Daluan
   - Col·lectiu de cuina de la Ràpita, amb la representació del Restaurant Miami
   - Roger Biosca, xef executiu de Roc Blanc Hotels i Erik Rios
   - Miquel Guarro com a xef xocolater
   - Jean Louis Neichel

Tots ells treballaran en l'espai cuina equipat amb maquinària de les següents marques: JEMI, AFINOX, UNOX, FERIBEX, EDESA i INDUCS.

Podeu veure l'horari d'activitats en aquest enllaç


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada