Forns de vapor combinat

Voleu un forn vaporitzador? A Ramírez Hostaleria us aconsellarem sobre el que millor s'ajusta a les vostres necessitats i pressupost. Treballem amb les principals marques precisament per trobar la solució adequada. No som partidaris de vendre un producte a un client si no és el que realment necessita. Per això, donem molta importància a l'assessorament.

Si esteu interessats en un RATIONAL us podem inscriure a una de les moltes demostracions que es fan arreu del territori perquè conegueu el potencial d'aquest producte excepcional. En el cas dels LAINOX, ens recolzem en algun client satisfet que ja tingui el forn perquè us expliqui de primera mà la seva experiència. 

Per aquells que busquen una solució més econòmica, treballem amb la marca UNOX, un producte més senzill, però de bona qualitat i amb un gran potencial. En aquest cas, oferim una demostració individualitzada i completament gratuïta al domicili del client amb un cuiner professional. Si el client es decideix, posteriorment es fa la instal·lació i després torna a venir el cuiner per fer una sessió pràctica a mida del client.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada