Petits detalls que ens fan diferents (11): Versatilitat



Tenim una àmplia formació i un gran estoc de recanvis de les màquines que venem que fan possible que resolguem els problemes amb rapidesa i bon preu. L'especialització en el sector de l'hostaleria ens permet que tots els nostres tècnics puguin solucionar problemes electrònics, elèctrics, mecànics, d'aigua, de fred industrial... 

En un cap de setmana, un sol tècnic amb un vehicle equipat, ha estat capaç de reparar una placa electrònica d'un forn de vapor, l'extracció d'una campana central de més de deu metres de llargada, rentavaixelles, cafeteres, neveres... Tot avaries urgents que s'han resolt el mateix dia de la trucada.

Només se'ns ha resistit una màquina. Un rentaplats del que no teníem la junta apropiada i hem hagut de fer un pedaç per sortir del pas i que el client pogués donar el servei del cap de setmana amb normalitat. Quan ens arribi la peça haurem de fer un segon desplaçament per substituir-la. Aquest inconvenient no l'haguéssim patit si la màquina fos de les que distribuïm nosaltres, ja que portaríem aquesta junta a tots els nostres vehicles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada